Echnaton

“Maarten is zeer vakkundig, uitermate betrouwbaar en buitengewoon consciëntieus. Bij de fotografie van onze leerlingen is Maartens ongedwongen aanpak elke keer weer een garantie voor mooie, natuurlijke beelden. Die complimenten krijgen we dan ook geregeld wanneer mensen onze uitingen zien.”

Lees verder

Kinderkliniek

“Maarten Feenstra is al lange tijd onze vaste huisfotograaf. Dat Maarten uit Almere komt, is dus een prettige bijkomstigheid. Maar bovenal is het gewoon heel erg plezierig om met hem samen te werken. Maarten straalt veel rust uit en is op een bescheiden manier aanwezig. Ongeacht de leeftijd van de kinderen weet hij ze altijd op hun gemak te stellen.”

Lees verder

Leger Des Heils

“Met Maarten is er altijd een goede afstemming vooraf, duidelijke afspraken. Maarten weet inmiddels vaak beter wat wij zoeken voor we er zelf achter zijn. Het warme en menselijke aspect is altijd goed belicht, de foto’s zijn puur en oprecht.  Portretfoto’s, maar ook actiefoto’s zijn belevend, je wordt de foto ingetrokken.”

Lees verder

ROC

“Ik vind het heel fijn samenwerken met Maarten. Hij heeft veel ervaring met het fotograferen van studenten en denkt graag mee over het maken van de meest geschikte foto’s. Zowel vooraf als op de fotografiedagen zelf. Daarnaast is Maarten ook assertief tijdens het fotograferen. ”

Lees verder

Thermen La Mer

“Maarten is onze vaste huisfotograaf. Met onze foto’s willen we de werkelijkheid zoveel mogelijk benaderen. De foto’s van ons saunacomplex moeten dan ook vooral rust uitstralen. Bij de gerechten in ons restaurant is met name de juiste kleur heel belangrijk. Gelukkig kunnen we dit alles met een gerust hart aan Maarten overlaten.”

Lees verder

Tunturi New Fitness

“Wij werken al heel lang samen met Maarten. Inmiddels weten we precies wat we aan elkaar hebben. Zonder instructie weet hij zelf al wat we van hem verwachten. Dat werkt erg fijn. Bovendien is Maarten zeer flexibel. In goed overleg is vrijwel alles mogelijk.”

Lees verder