Bedrijfs­fotografie

Geef je organisatie een gezicht met onderscheidende bedrijfsfoto’s. Foto’s die laten zien waar jouw organisatie voor staat en de boodschap vertellen die jij wilt overbrengen. Kortom, fotografie die je corporate communicatie versterkt. Want zo komt een onderneming letterlijk tot leven. Van zakelijke portetten tot sfeerbeelden en van actiefoto’s tot geënsceneerde studiofotografie.

Bekijk bedrijfsfotografie
Portret­fotografie

Met een portretfoto laat je zien wie je bent. Op je website, voor je social media-profiel of in een magazine of brochure. Natuurlijk wil iedereen op z’n best op de foto. Als portretfotograaf met 30 jaar ervaring weet ik precies hoe jouw sterke kanten zo goed mogelijk tot uitdrukking komen.

Bekijk portretfotografie

Studio­fotografie

In de studio komt de ambachtelijke kant van de fotografie tot leven. Hier kan ik alles uit de kast halen en mijn vakmanschap optimaal benutten. Spelen met diafragma, scherptediepte en belichting. Of de zwaartekracht tarten door voorwerpen te laten zweven. In mijn fotostudio kan ik al mijn creativiteit kwijt en komen vaak de beste ideeën naar boven.

Bekijk studiofotografie

LinkedIn­fotografie

Ben je actief op LinkedIn? Dan weet je hoe belangrijk je profielfoto is. Mensen willen immers weten met wie ze zaken doen. En een goede eerste indruk is daarbij essentieel. Die eerste indruk is meestal gebaseerd op je uiterlijk. Laat jezelf daarom zien met een professioneel portret.

Bekijk LinkedInfotografie
Video

Video is de ultieme manier van storytelling. Video brengt beelden immers letterlijk tot leven. Met bewegende beelden kun je vaak diepere lagen creëren. En de manier waarop de beelden worden gemonteerd, bepaalt uiteindelijk hoe de kijker het verhaal ervaart.

Bekijk video

Dronefotografie en -video

Geef de camera vleugels. Dronefotografie en -video geeft beelden een extra dimensie. Want vanuit de lucht krijgt alles een ander perspectief. Of het nu gaat om stedenbouwkundige fotografie, het vastleggen van infrastructurele projecten of het maken van landschapsbeelden.

Bekijk Dronefotografie